fredag 12 december 2008

The Ice Rage vs Postspamlotteriet, sista ronden


Det är över, Rickard - jag bränner upp vår gemensamma historia!

Resumé:
Rond 1 (brevterrorn)
Rond 2 (hatattacken)

I och med Nix-adresserat så kommer jag förhoppningsvis slippa reklam från postkodlotteriet i fortsättningen. Slutet gott, allting gott.

Hur som helst tänkte jag även försöka hjälpa andra att slippa dels att få samma reklam fyra gånger i månaden vilket är irriterande nog, men framför allt hjälpa till att minska det resursslöseri som allt detta utskick innebär.

Eftersom Postkodlotteriet har ett program i tv4 som heter Postkodlotteriet ger tillbaka så tänkte jag inte vara sämre. Och lämpligt offer för The Ice Rage’s vedergällning är naturligtvis Rickard Sjöberg. Så här fint skrev han ju till mig härom veckan.

Hej Lars!

(…börjar med massa pladder om varför postkodlotteriet är lösningen på världens problem…gäsp)

Tänk om ditt postnummer dras i nästa GrannYra och dina grannar som är med i Lotteriet vinner, men du blir utan eftersom du inte har någon lott. För att undvika det är mitt tips att du – precis som jag – också går med i Postkodlotteriet.

Med vänlig hälsning
Rickard Sjöberg

Hans mailadress var inte svår att snoka reda på. Så här skrev jag:

Hej Per!

Tänk om du kommer hem från semestern och har tre ton skitreklam på hallmattan och dina grannar som har Nix-adresserat inte har något alls, men du har för att du inte anmält dig. För att undvika det är mitt tips att du – precis som jag – också anmäler dig till Nix-adresserat.

Med vänlig hälsning
The Ice Rage


Och för andra som i likhet med mig och förhoppningsvis Rickard inte vill ha adresserad reklam i förtsättningen så finns instruktioner för Nix-adresserat här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha,
Har själv fört en "liknande" kamp mot postkodlotteriet: allt papper de skickat till mej har jag knölat ihop och skickat tillbaka till dom i det kuvert som de själva portar, med hälsning att "jag hoppas det läggs i pappersinsamlingen!" och "vill inte ha mer reklam från er". När jag tänker efter är det rätt länge sen jag fick nåt från "rickard". Nix addressat funkar inte för mej - antagligen för att jag inte har nån fast telefon. Ellorh?