tisdag 20 oktober 2009

Ont och blandat

Mest onda grejer idag nämligen. Jag drog ut en tand idag - en hörntand som satt som berg. Roten var ca 13 mm lång och böjd, vilket gjorde den extra svår att ta bort. Det tog mer än 45 minuter att få ut den. Nu har bedövningen släppt och det gör otroligt ont. Det kan det göra i upp till en vecka enligt tandläkaren. Tack för det. Fick dessutom träningsförbud ikväll från tandläkaren, vilket jag först blev lite sur för eftersom det är Yddingeloppet på söndag och jag vill träna, men det hade ändå inte gått. Gör för ont.

Två konserter jag sett fram emot var The Cranes på Babel 29/10 och Basia Bulat (som förband) på Debaser 18/11. Dessa ser ut att frysa inne. En afton med Monika Zetterlund lade sig samtidigt som Cranes och En afton med Monkan tror jag kan bli magiskt så jag väljer det. Jag hade redan köpt biljett till Cranes så vill någon ha en gratis kan ni få det.

Skogsnymfen från Ontario verkar dubbelbokad den 18 november. Redan för några veckor sedan såg jag att det stod på hennes myspace att hon skulle spela i Madrid den kvällen. Det verkar som det stämmer. Hon kommer inte till Debaser (och är inte särskilt nära Malmö/Köpenhamn-regionen alls på sin Europaturné. Som tröst kan man se Yo La Tengo på Mejeriet samma dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stort om du kan se YLT!

/Niet

antz sa...

håller med föregående talare!

Ola sa...

Jo, det är inte det sämsta. Jag har sett dem en gång innan, men däremot inte Basia som jag är väldigt förtjust i. YLT blir säkert fint (såg Damien Jurado som Basia skulle vara förband till förra året så det blir bortprioriterat)