torsdag 6 augusti 2009

Tillbaka

Tillbaka efter två veckors resa runt i Sverige, huvudsakligen i Norrland. Allra mest i Jämtland, ett landskap jag varit i ytterst lite tidigare. Framför allt de nordvästra delarna av det landskapet är otroligt vackert på sommaren - bland de absolut vackraste områdena i landet.

Resan har ganska lite allmänintresse - jag och mina båda medresenärer tittade mest på fåglar, växter och trollsländor, tältade och levde relativt primitivt. Några dagsturer på fjäll blev det också. Kanske återkommer jag till några episoder från resan men det visar sig.

Way Out West närmar sig. Tredje året för Göteborgs succéfestival är nästa helg och för tredje året kommer jag vara där. Spelschemat har kommit och visst finns det några krockar, men överlag ska det nog bli riktigt fint. Det som förvånar är att festivalen inte har någon riktigt stor avslutningsakt som hela publiken kommer att samlas till som tidigare år (Kanye West 2007 och Neil Young 2008). I år avslutar Lily Allen, som jag i och för sig tycker är ultracharmig men riktigt så stor är hon inte än. Nåväl, det kommer bli jättekul i år igen.

2 kommentarer:

Emma sa...

Arrangörerna måste väl ha läst din Coachellablogg där du jämförde henne med Robbie Williams. :-)

Anonym sa...

Ja, skriv mer om dina naturupplevelser och livs- och levnadsreflektioner än alla dessa konsertreferat ;-), din penna är ju så trevligt vässad. // Sleepy