onsdag 9 juni 2010

Time-out och spotifylista

Nu har jag hållit på med The Ice Rage i drygt två år och innan dess hade jag en annan blogg, Ola in Space, i ca 1,5 år. Med ett kortare uppehåll på ca 1,5 månad har jag därför hållit på i 3,5 år. Det kanske räcker. Jag har i alla fall haft väldigt dåligt med energi och känt av brist på kreativitet i flera månader nu. Det känns som jag knappt har skrivit ett enda riktigt bra inlägg under våren. Redan när jag började blogga, och speciellt när jag började om sa jag att jag aldrig ville känna att jag "måste" skriva. Men nu har jag kommit dit och känner att jag behöver ett rejält break.

Det är sommar och jag ska resa - till Tibet och Norrland. Jag ska på festivaler - Way Out West och troligen även till Popaganda i Stockholm. Jag skriver kanske någonting här ibland, men då blir det enbart på ren inspiration, inte för att jag ska eller borde. När jag la ner min förra blogg brann jag dock av skrivlusta efter bara en dryg månad. Kanske händer det något liknande nu. Så jag säger inte adjö - jag säger på återseende vid obestämd tidpunkt.

Vill någon av de som läser fortsätta hålla kontakt med mig så finns jag på mail (olae2005@hotmail.com), Facebook och Twitter och Last.fm.

...eller så kollar ni här lite då och då om jag plötsligt har fått inspirationen tillbaka. Ha en underbar sommar!

Och så får ni en liten playlist här med lite blandad fin musik! Lite nytt, lite gammalt, lite lugnt, lite hårt. Ett litet Ice Rage-soundtrack helt enkelt!

6 kommentarer:

Fredric sa...

Jag har mina ögon på dig Ola!

antz sa...

tråkigt men förståeligt. hoppas det bara är en tillfällig svacka.

Anonym sa...

jag hoppas du vill fortsätta att skriva för Radar iaf!
/mäd

Christina sa...

Ånej, min enda musikblogg vill upphöra. Hoppas det blir en kort time-out. Nån vecka, typ.

Ola sa...

Tack, alla. Jag kommer vara borta till 4 juli med minimal tillgång till internet så då hade det nog inte blivit något i alla fall. Sen får vi se - det beror helt på om jag känner att jag har något att skriva om och inspiration att göra det. Annars hörs vi på annat sätt!

Magnus sa...

Håller tummarna för att du får inspirationen tillbaka efter en härlig sommar!